Thursday, September 10, 2009

δακτυλογράφηση



Το Pro είναι της μορφή παράγοντας γλυστρώ και μπορείτε να σύρετε ένα όμορφο 5 σειρών πλήρες πληκτρολόγιο QWERTY με μια σειρά αφιερωμένη σε αριθμούς. Ναι, σας προκαλώ να επιτρέπει τύπου σχετικά με το εικονικό πληκτρολόγιο, αλλά θα απολαύσετε το slideout μία καλύτερη. Αν κάνετε πολλά δακτυλογράφηση, θα απολαύσετε αυτό το χαρακτηριστικό για την Diamond.All από αυτές είναι τα Windows Mobile 6 τυποποιημένα χαρακτηριστικά και έρχονται προεγκατεστημένο από τον κατασκευαστή. Επίσης, υπάρχουν κυριολεκτικά εκατοντάδες των τρίτων εφαρμογών freeware κόμμα διαθέσιμο για λήψη επάνω σε αυτήν τη συσκευή.

The S720 στεγάζει επίσης μια εξωτερική επεκτάσιμη υποδοχή Micro SD κάρτα με δυνατότητα 8GB τρέχει. Τα αρχεία που αποθηκεύονται σε μια κάρτα SD μπορεί να διαδραματίσει μέσω του Windows Media Player στο αρχείο σχήμα του wmv, JPEG, mp4 και mp3. Άλλες μορφές αρχείων μπορεί να διαδραματίσει για την S720 απλά κάνοντας λήψη και την εγκατάσταση ενός άλλου παίκτη μέσων, όπως το Core TCPMP Player.

Η εσωτερική αποθήκευση σκληρό δίσκο χωρητικότητα μνήμης είναι 52 MB, η χωρητικότητα μνήμης στο πρόγραμμα είναι 48 MB. Έχει επεξεργαστή 400 MHz και 64 MB μνήμης RAM. Οι προδιαγραφές αυτές που λειτουργούν δεν είναι καθόλου θεαματική, αλλά είναι περισσότερο από επαρκείς για τη λειτουργία και την πλήρη αξιοποίηση των εν λόγω συσκευής. Σκληρό δίσκο χωρητικότητα αποθήκευσης μπορεί να αυξηθεί δραματικά με την προσαρμογή του 1, 2 ή 8 GB micro SD κάρτα που μπορεί να συγκρατήσει περισσότερα προγράμματα, φωτογραφίες, βίντεο, κλπ. από ό, τι θα ήταν ρεαλιστική ποτέ ανάγκη για χρήση σε αυτό το είδος της device.The εξαιρετικές εσωτερικές λειτουργίες και δυνατότητες σε συνδυασμό με τα επιφανειακά ευχάριστο εξωτερικού αποτελέσματα ιδιότητες σε ένα κομψό, πολύ αξιόπιστες και υψηλής τεχνολογίας προσωπική συσκευή επικοινωνιών. Το HTC S720 είναι ουσιαστικά ένα μίνιυπολογιστήμε κινητό τηλέφωνο δυνατότητες. Είναι ένα
αλήθειαγια παράδειγμαζωής του stateoftheart επικοινωνιών technology.Now ας δούμε ποια είναι η καταπληκτική TouchFLO 3D τεχνολογία μπορεί να κάνει. Αυτή η διασύνδεση είναι εξαιρετικά ευχάριστη και αρκετά ανταποκρίνεται. Σχεδόν τα πάντα από την εμφάνιση της ώρας σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας είναι κινούμενα. Η αρχική οθόνη είναι αρκετά εντυπωσιακό, και το πέρασμα του χρόνου φαίνεται από κινούμενα αριθμούς
ότι ποδόπληκτρου για να εμφανιστεί συνεχείς αριθμούς. Μπορείτε να δείτε την ιστορία σας κλήσης, αναπάντητες κλήσεις, υπενθυμίσεις και ραντεβού στην οθόνη σπίτι. Τραβήξτε το πληκτρολόγιο και θα δείτε συντομεύσεις για το Opera 9.5 browser, email, σελιδοδείκτες, επαφές, SMS και σημειώματα τακτοποιημένα που εμφανίζονται στην οθόνη. Μπορείτε να πατήσετε το εικονίδιο του browser για να αρχίσω την περιήγηση. Πλοήγηση μέσω των σελίδων μπορεί να γίνει εύκολα από panning και ζουμ με τα δάχτυλά σας. Κλίση του τηλεφώνου από την πλευρά του, και τις αλλαγές στην οθόνη αναμονής τοπίο.

Τα μηνύματα κειμένου σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας κινουμένων σχεδίων και μπορείτε να απαντήσετε σε μηνύματα μόνο με άγγιγμα τους. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Office Mobile επεξεργασία κειμένου και λογισμικού παρουσίασης για τις ανάγκες του γραφείου σας, και φερμουάρ ακόμα και τα έγγραφά σας και να τα επισυνάψετε σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Χρησιμοποιήστε το δάχτυλό σας για να flip μέσω αρχείων μουσικής ανά καλλιτέχνη, άλμπουμ ή είδος, και να ακούσετε την αγαπημένη σας μουσική. Μπορείτε να παρακολουθήσετε ακόμη και βίντεο YouTube ή να δέχονται RSS feeds, να βγάλετε φωτογραφίες με την ενσωματωμένη κάμερα 3,2 megapixel, ή να ακούσετε FM. Μπορείτε να προσθέσετε φωτογραφίες των φίλων σας στη λίστα επαφών σας και αποσπώμενο ολόκληρη φωτογραφίες τους ή ακουμπήστε το για να καλέσετε.

No comments:

Post a Comment