Thursday, September 10, 2009

hallgatni


A szöveges üzeneteket az emailjeit az animációs és tud válaszolni az üzenetekre csak megérinti őket. Használhatja Office Mobile szövegszerkesztő és bemutató szoftver az Ön irodámat, és még a zip dokumentumokat, és azokat csatolja emaileket. Használja az ujját végigszaladhat zenefájlok előadó, album vagy műfaj, és hallgatni a kedvenc zenéit. Akár azt is nézni YouTube videók vagy fogadására RSS, képeket a beépített 3,2 megapixeles kamera, vagy FM. Felveheti képek a barátaidat, hogy a kapcsolat oldalra dől és flipszerte a fényképét, vagy érintse őket hívni.

A Diamond és a Pro

Dolgozzunk ki egy rövid összehasonlítása Pro és a Diamond, ahogy ez az összehasonlítás elkerülhetetlen. Úgy néz ki bölcs, mindkettő nagy teljesítmény, de bölcs, a Pro nyer. Valószínűleg az 288MB RAM segítette a Proban a teljesítményét, mint a 192MB a Diamond. Ami a belső tároló illeti, a Pro 512 MBos kapacitással bír, mint a Diamond óriási 4GB. A microSDkártya, ami hiányzik a Diamond, lehet pótolni ezt a hiányt. A Pro egy 1.340 mAhs LiIon akkumulátor, míg a Diamond csak egy 900mAh egyet. Hívás jól működik és videók zökkenőmentesen. Tehát eltekintve a Pro, hogy egy kicsit vastagabb, akkor egyértelműen látszik, hogy a jobb választás mint a Diamond.

Az kinyitotta változata Pro indokolatlanul drága, míg a Sprint változat viszonylag sokkal olcsóbb a 330 $ két évre lockin időszakban. Ha Ön is szeretne egy telefon, ami nem csak a fejeket, hogy forduljon, hanem azt is eljuttat egyegy jó teljesítményt, a HTC Touch Pro lehet az az egy you.The HTC Magic hivatalosan is bejelentette, 2009 februárjában, mint a HTC Dream, és azt adják ki, és jött a nyilvánosság számára hozzáférhetővé 3 hónappal később, május 2009.This egyike a legújabb és legmodernebb PocketPCs elérhetetlenek. Ez nem válogatós az ember, hiszen csak akkor jön
egy színes (többnyire), és ez sima fehér.

Ez csak 11.7cm a 5.5cm és ez 1.37cm vastag, szemben az egyéb PocketPCs elérhető a piac és a HTC Dream, hogy egy kicsit vastag, de ez nem olyan nagy, és könnyen illeszkedik a zsebében, a Csak le oldalán ez, hogy bár elég vastag, nem egy QWERTY billentyűzet, de csak akkor támogatja a képernyőn kézírásfelismerés. Ez csak 118.5g ben mérjük, ami a standard minimális súlya a mai PocketPCs.

Jönval egy 3.2inch, QVGA (320x480 képpont) TFT érintőképernyő, amely megmutatja, hogy akár 65 ezer szín (standard a mai mobiltelefon) és a könnyen kezeli és működteti operációs rendszer, akkor biztosan élvezni az érintőképernyő hidegvérrel.

A HTC Magic támogat minden típusú hagyományos audio formátumok, mint a többszólamú csengőhangok, MP3 fájlok, WAV csengőhangok és minden más közös formátum jobb, mint más kereskedelmi mobiltelefonokhoz, hogy általában csak támogatni a kisés alacsony minőségű smsben, ez ad ön jobb lejátszás tapasztalat hallgatása közben a zene, vagy valaki felhívja Önt. Akárcsak az összes többi üzleti telefon rezeg, ez így nem lesz semmi baja, nem fogadott hívások, mert nem fog hiányozni egy.

Ennek beépített memória és microSD képességeit. Ez tárolja a különböző statisztikákat a hívások, hogy van a bejövő, nem fogadott és a kimenő. Van egy 512 MB belső ROM és 192MB belső memória, akkor lehetősége van hozzá egy microSDkártyát a nyílásba, hogy növelje a tárolási méret.

Természetesen ez nem hagyja ki az Internet kapcsolat és mivel ez egy üzleti telefon ez az ember nem hiányzik ez a funkcionalitás, a baba jön egy Class 10 GPRSkapcsolat, WIFI b / g támogatás és az EDGE Class 10, amely neked egy 236.8kbps kapcsolatot.

Ez benne van a Bluetooth 2.0 támogatás, sőt, támogatja az A2DP (Advanced Audio Distribution Profile) a headset támogatást. Ez a telefon jön a nyílt forráskódú, teljesen új Android operációs rendszer

No comments:

Post a Comment